Om DJ Carl “London DJ”


En DJ från London i Stockholm

Hyra Dj Till Födelsedag Företag Bröllop I Stockholm

London-DJ är ett DJ företag med nöjda kunder över hela Stockholmsområdet

People Inside Dark Room with Spotlights

Om Oss

Vi arbetar personligen och nära våra kunder. Vi levererar de bästa festerna och upplevelser som ni kommer att minnas länge! Musik framförd av det bästa ljudet och ett dansgolv med grymma ljuseffekter och en DJ som vet hur man får igång en publik gör din kväll till något som bara måste upplevas!

London Dj Stockholm

Om DJ Carl “London DJ”

London-DJ grundades av Carl Tulumello som är en professionell DJ från London. Sedan ankomsten till Stockholm 2012 har DJ Carl eller “London DJ” som han kallas, spelat och underhållit dansgolven på många evenemang och fester omkring i Stockholm. 
Carl har varit en professionell DJ i över 14 år och kommer med en mängd erfarenheter och kunskap. Här på London-DJ, är musikkunskaperna oöverträffade och förutom musik från England spelar han även svensk och internationell musik. Så oavsett om du vill höra schlager, temamusik, eller de senaste hitsen som du känner igen från radion så kommer Carl att hitta det som du vill höra.
Carls bakgrund från London ger er det där unika och lilla extra! Förutom att han har fullständig koll på alla gamla svenska hits, kommer du även att märka att han är en DJ som gillar att använda mikrofonen för att få igång publiken.

Hyra Dj Till Födelsedag Företag Bröllop I Stockholm

Redo att Boka den Bästa DJ:n?

För att vara en passionerad DJ måste du vara mycket passionerad för musik. I Carls musikbiblioteket finns över 40.000 låtar och dessa är tillgängliga under varje spelning. Han blandar svensk och internationell musik från 50-talet ända fram till idag med det bästa från pop, dance, house, schlager, alternativ och allt däremellan. De flesta fester, evenemang och bröllop kommer att ha gäster i alla åldrar och då blir det viktigt att ha en DJ som vet hur man får igång ett dansgolv och att man kan spela till den stora massan. DJ Carl vet vad som funkar och ser till att hålla dansgolvet fullt natten lång.

Oförglömliga DJ-tjänster för alla evenemang

  • Bröllops DJ
  • Företagsfest
  • Barr & Klub
  • Födelsedag fest
  • Privatfest

Follow our work on Social Media

Utforska vår imponerande portfölj av DJ-tjänster.

Företagets Historia