En DJ från London i Stockholm

 

london-dj-om-oss
London-DJ är ett DJ företag med nöjda kunder över hela Stockholmsområdet. Vi arbetar personligen och nära våra kunder. Vi levererar de bästa festerna och upplevelser som ni kommer att minnas länge! Musik framförd av det bästa ljudet och ett dansgolv med grymma ljuseffekter och en DJ som vet hur man får igång en publik gör din kväll till något som bara måste upplevas!
3d-headphones-1

Om oss – London-dj.se

 

London-DJ grundades av Carl Tulumello som är en professionell DJ från London. Sedan ankomsten till Stockholm 2012 har DJ Carl eller “London DJ” som han kallas, spelat och underhållit dansgolven på många evenemang och fester omkring i Stockholm. 

Carl har varit en professionell DJ i över 14 år och kommer med en mängd erfarenheter och kunskap. Här på London-DJ, är musikkunskaperna oöverträffade och förutom musik från England spelar han även svensk och internationell musik. Så oavsett om du vill höra schlager, temamusik, eller de senaste hitsen som du känner igen från radion så kommer Carl att hitta det som du vill höra.

Carls bakgrund från London ger er det där unika och lilla extra! Förutom att han har fullständig koll på alla gamla svenska hits, kommer du även att märka att han är en DJ som gillar att använda mikrofonen för att få igång publiken.

dj stockholm

Musiken

För att vara en passionerad DJ måste du vara mycket passionerad för musik. I Carls musikbiblioteket finns över 40.000 låtar och dessa är tillgängliga under varje spelning. Han blandar svensk och internationell musik från 50-talet ända fram till idag med det bästa från pop, dance, house, schlager, alternativ och allt däremellan. De flesta fester, evenemang och bröllop kommer att ha gäster i alla åldrar och då blir det viktigt att ha en DJ som vet hur man får igång ett dansgolv och att man kan spela till den stora massan. Carl vet vad som funkar och ser till att hålla dansgolvet fullt natten lång.

Music is the party

spellistor-och-begar-1

Skräddarsytt upplägg

Vi ser till att hitta ett upplägg i musik, ljud och ljus som passar just dig och ditt event. Vi välkomnar spellistor via Spotify i förväg som en riktlinje och vi sätter oss ner tillsammans för att planera stilen och genren för kvällen. Det viktiga är att du känner dig trygg och säker och bekväm med vår service. Här betalar du för en erfaren, kunnig och ambitiös DJ som ser till att din kväll blir oförglömlig. Så länge dansgolvet gungar, är vi glada!

Vi säkerställer att den bästa musiken alltid spelas 


Vi kan använda vanliga dj-set, CD eller vinyl och mixar allt live. Vi använder Scratch Live och arbetar uteslutande med Serato-hårdvara. Det är där och då på dansgolvet som magin skapas!

om-dj-carl-om-london-dj-se
om london-dj.se

Företagets Historia

London-DJ grundades i London år 2007 och sedan dess har vi levererat otaliga fester i London. Sedan dess har vi hunnit spelat på många exklusiva lokaler, allt från hotell till nattklubbar, barer och på stora arenor.

Sedan 2012 och flytten till Stockholm har Carl “London DJ” hunnit bygga upp en gedigen lista av prestigefyllda uppdrag, bland annat på Stockholms Slott, Junibacken, Teaterskeppet, Djurönäset, Hotell Norrtull och Radison Hotel för att nämna några.

Vi har många nöjda och återkommande kunder som gång på gång väljer att använda vår professionella service.

Vi garanterar att du kommer bli nöjd med oss på London-DJ.