[:sv]Personalfest ideer[:]

[:sv]

Personalfest Ideer – Företagsfest Ideer

Sanningar och lögner

 

Denna lek– ocksĂ„ kallad för ”tvĂ„ lögner, en sanning”, Ă€r ett enkelt, rolig och snabbt sĂ€tt för lagmedlemmarna att lĂ€ra kĂ€nna varandra. Börja med att sĂ€tta er i en cirkel med ansiktet riktad mot mitten. Instruera alla att pĂ„ ett par minuter tĂ€nka ut tvĂ„ sanningar och en lögn om sig sjĂ€lva. Det Ă€r inte nödvĂ€ndigt, men om man vill sĂ„ kan man skriva ner sin information pĂ„ ett papper och sedan markera vad som Ă€r en lögn och vad som Ă€r en sanning. VĂ€lj en slumpmĂ€ssig pappersbit eller vĂ€lj en person som börjar att berĂ€tta sina lögner och sanningar. LĂ„t sedan resten av gruppen diskutera och bestĂ€mma vad som Ă€r sant och vad som Ă€r falskt. Sedan avslöjar personen sin lögn och spelet gĂ„r vidare till nĂ€sta person.

företagfest

Uppdrag runt Stockholm

Detta Àr en riktigt rolig personalaktivitet för att höja moralen. Leken engagerar personalen och kickar verkligen igÄng stÀmningen pÄ kontoret. Dela upp din personal i par eller grupper och skicka ivÀg dom pÄ uppdrag i nÀra anslutning till arbetsplatsen

Ett uppdrag kan exempelvis vara:

 • Hitta en butik/företag och gör en kort marknadsföringsfilm om hur just ni kan frĂ€mja det. Videon ska vara filmad utanför vald butik/företag.
 • BerĂ€tta om ett historiskt monument (video)
 • Vilken grupp kan fĂ„ den bĂ€st rabatten i en butik. HĂ€r kan man först vĂ€lja vilken typ av butik- exempelvis mataffĂ€r/klĂ€der/elektronikaffĂ€r med mera.

Ju svÄrare uppdraget Àr desto mer poÀng. Laget med mest poÀng vinner!

Företagsfest

Reda ut

 

Denna lek hjÀlper med problemlösning, samarbete och kommunikation i gruppen. Aktiviteten kan ta lite lÀngre tid beroende pÄ hur grupperna samarbetar. Alla ska stÄ axel mot axel i en cirkel med ansiktet riktat mot mitten. Varje deltagare strÀcker ut en hand mot mitten av cirkeln och tar tag i nÄgon deltagares annans hand. Upprepa sedan detta med vÀnster hand. Deltagarna ska dock inte hÄlla hand med personer man stÄr bredvid. Det Àr nu dags för deltagarna att jobba tillsammans för att lyckas reda ut denna knut som har skapats. Denna övning kan göras svÄrare genom att blunda nÀr man tar tag i varandras hÀnder.

företag fest

DJ TĂ€vling

 

I London Ă€r denna lek en stor hit vid företagsevent. Jag delar gruppen i lag och kör en DJ-lektion med varje grupp. Den perfekta storleken för ett lag Ă€r 3–4 personer. Under tiden som jag undervisar ett lag minglar de andra, och hĂ€r Ă€r det viktigt att de andra lagen inte hör DJ-lektionen. Lektionen pĂ„gĂ„r i ca 15 min per lag.

NĂ€r alla lag har fĂ„tt sin lektion Ă€r det dags för en ”DJ Battle”. Laget som har bĂ€st upptrĂ€dande med en bra mix och lĂ„t vinner! Du kan vĂ€lja att ha tĂ€vlingen pĂ„ kontoret eller pĂ„ en annan plats. Det kan vara kul att vĂ€lja lĂ„tar efter ett eventuellt tema som eventet har. Om nĂ„got företag i StockholmsomrĂ„det vill veta mer sĂ„ fĂ„r ni gĂ€rna besöka min hemsida eller kontakta mig.

Hyra DJ Carl

Volleyboll Meddelande

 

Denna lek Ă€r ett rolig och lĂ€tt sĂ€tt att lĂ€ra kĂ€nna sina kollegor. BĂ„de i arbetet och privat. Som du hör i namnet sĂ„ kommer du behöva en volleyboll för denna aktivitet. Innan leken börjar, skriv slumpmĂ€ssiga frĂ„gor pĂ„ bollen med en permanent penna. Det kan vara simpla och roliga frĂ„gor, kanske nĂ„got som har med jobbet att göra? T.ex. ”Vad Ă€r ditt favorit lunchstĂ€lle?” eller ”Vad Ă€r din frĂ€msta dagliga uppgift pĂ„ jobbet?” Mixa upp det för att fĂ„ ut det mesta av leken. SĂ€tt pĂ„ musik och fĂ„ sedan deltagarna att stĂ„ i en cirkel med ansiktet riktat mot mitten. Kasta sedan runt bollen i ringen och stoppa musiken vid slumpmĂ€ssiga tillfĂ€llen. Den som hĂ„ller i bollen nĂ€r musiker stannar mĂ„ste svara pĂ„ en frĂ„ga. Om samma person fĂ„ngar bollen tvĂ„ gĂ„nger nĂ€r musiken stannar, sĂ„ ger den över bollen till personen pĂ„ sin högra sida.

Volleyboll Meddelande

Slip nÂŽ slide fotboll och baseball

 

VARNING: Du kommer bli blöt under denna lek, dÀrför Àr den bÀst lÀmpad utomhus, pÄ större fri yta, med skapligt vÀder (Om ni inte Àr nÄgra riktigt tuffa svenskar).

Till denna lek behöver ni:

 1. En stor beachboll/volleyboll som gÄr att sparka relativt lÄngt.
 2. Slip nÂŽ slide matta
 3. 4 smÄ plaskdammar
 4. Vatten
 5. En mild sÄpa som inte kan orsaka irritation pÄ huden

Köp tillrÀckligt med slip n slide bana för att kunna bygga en baseball plan. Ni ska placera ut plaskdammarna som era 4 baser pÄ planen. HÀll sedan ut sÄpan jÀmnt fördelat pÄ slip nŽslide banan.

Slip n slide fotboll och baseball

Rolig sÄnglek

 

Det hÀr Àr en lek dÀr ni kommer skratta och se lite löjliga ut. Till leken behöva ni papperslappar dÀr ni ska skriva ner en kÀnd lÄttitel pÄ varje lapp. Dela upp personalen i tvÄ grupper. Varje lagmedlem ska beskriva vad dom gör pÄ jobbet med tonlÀge/melodi som lÄten pÄ lappen. Om ni tycker detta verkar för svÄrt sÄ kan ni komma pÄ egna regler med liknande koncept. NÀr ena laget kör sÄ kollar det andra laget pÄ (och fÄr sig garanterat ett gott skratt).

Utse en person i laget som ska börja sjunga. Resten av laget ska gissa vilken lÄt det Àr. Utmaningen Àr alltsÄ att man ska sjunga om sitt jobb men i samma tonlÀge/melodi som lÄten pÄ lappen. Den i laget som gissar rÀtt lÄt blir nÀsta person som sjunger. Laget fortsÀtter rotera och ska försöka gissa sÄ mÄnga som möjligt pÄ 5 minuter, (hÀr kan ni sÀtta en egen tidsgrÀns). NÀr tiden Àr över byter lagen plats och det lag med flest poÀng vinner.

företags events

Karaoke

 

Finns nog inget bĂ€ttre sĂ€tt Ă€n karaoke för att fĂ„ folk att slĂ€ppa loss och komma ur sin ”comfort zone”. Ni kan till och med ha en tĂ€vling om ni vill. Varför inte gĂ„ hela vĂ€gen med roliga hattar och en Ă„ annan fjĂ€derboa?

karaoke fest

Kontakta London DJ idag för en minnesvÀrd företagsfest eller företagsevenemang.

  Kontakta Oss

  Fyll i formulÀret nedan och berÀtta mer om vad vi kan hjÀlpa till med. Vi Äterkommer kort efter detta med ett svÄrslaget offertförslag. Vi skrÀddarsyr ett unikt upplÀgg för varje kund och erbjuder er bÀsta möjliga service frÄn början till slut. Vi ses pÄ dansgolvet!

  [:]

  Carl Tulumello

  Professionell DJ i Stockholm.

  TrÀffa DJ Carl, Àven kÀnd som London DJ, en MÀstare pÄ Beats och en Maestro av Evenemang! Med en passion för musik som inte har nÄgra grÀnser har DJ Carl skapat sig ett rykte som en dynamisk och skicklig professionell DJ. Med Ärs erfarenhet av att orchestrera bÄde företags- och privata evenemang frÄn första hand, bringar DJ Carl en unik blandning av kreativitet, rytm och precision till varje tillfÀlle.

  Genom att ha snurrat lÄtar pÄ mÄnga platser bÄde hemma och utomlands och imponerat pÄ publiken med en osannolik förmÄga att lÀsa av stÀmningen, Àr DJ Carl inte bara en DJ; han Àr Àven en kurator av oförglömliga upplevelser. FrÄn intima privata sammankomster och bröllop till högenergetiska företagsevenemang, besitter DJ Carl den nödvÀndiga talangen för att förvandla varje evenemang till en symfoni av firande.

  Men DJ Carls expertis slutar inte vid skivspelarna. Med en skatt av kunskap inom evenemangsorganisation och planering förstÄr han de intrikata detaljerna som fÄr varje evenemang att lysa.