10 frågor som hjälper dig att avgöra om du behöver en bröllopsplanerare

 

 

Många brudar och brudgummar vill planera sina egna bröllop och skippa att anlita en professionell bröllopsplanerare, men det är inte alltid så praktiskt. Om du svarar “nej” på någon av dessa 10 frågor bör du nog intervjua en bröllopsplanerare innan du börjar göra några planer.

 

Kan du ringa under dagen från jobbet, träffa leverantörer och diskutera bröllopsdetaljer från kontoret?

De flesta av dina leverantörer och säljare har normala öppettider och du måste ta dig tid för dem under dagen eller ta lediga dagar från jobbet för att få all din planering klar.

 

Vet du redan var du ska gifta dig?

Om det är din hemstad och du gifter dig på en lokal plats (där du har du varit 1000 gånger) är det en helt annat femma än att gifta dig på en plats som är helt ny för dig.

 

Har dina vänner och familj frivilligt anmält sig att hjälpa till med bröllopsplaneringen?

Om de är tillbakadragna när det börjar bli stressigt och du behöver hjälp, kanske du inte kan räkna med dem.

 

Är du vanligtvis en mycket punktlig person som skriver och följer scheman väl?

Om inte, behöver du en bröllopsplanerare som kommer att hålla i schemat för dig under planeringen och på den stora dagen.

 

Blir du retad för att vara väldigt organiserad?

Att planera ett bröllop tar en galen mängd detaljorienterad organisation, från inbjudningarna till sittplatserna. För att inte tala om scheman, leverantörsavtal, och allt annat som kommer med huvudhändelsen.

 

Tycker du att festplanering är kul?

Generellt sett, om du fruktar att ha främmande, borde du inte försöka planera ditt bröllop eftersom det inte kommer vara roligt för dig eller gästerna.

 

Är du deadline-oriented?

Om inte, kan du förlora leverantörer och tusentals kronor genom att inte få in alla dina betalningar och avtal i tid.

 

Kommer din fästman att hjälpa till med planeringen?

När en partner är helt fördjupad i planeringen och den andra faktiskt harmas över den tid som spenderas kan det leda till vissa äktenskapliga argument som helt undviks om du anlitar någon annan att göra det tunga arbetet.

Begriper du det övergripande konceptet?

Om du inte förstår hur man läser ett cateringavtal eller hotellets bankettavtal, eller hur man hittar en bra DJ, behöver du anställa ett proffs för att göra livet enklare.

 

Har du en viss bossig vän som kommer ta tyglarna på din bröllopsdag?

Hon kan inte vara med på bröllopsfesten eftersom hon är den som skickar alla ner i gången i rätt ordning och kontrollerar bröllopstårtan och blommorna. Om du inte har en vän som kan gå igenom planeringsprocessen med dig noga nog att vara chef på din bröllopsdag, bör du överväga att hyra in en bröllopsplanerare.

Carl Tulumello

Professionell DJ i Stockholm.

Träffa DJ Carl, även känd som London DJ, en Mästare på Beats och en Maestro av Evenemang! Med en passion för musik som inte har några gränser har DJ Carl skapat sig ett rykte som en dynamisk och skicklig professionell DJ. Med års erfarenhet av att orchestrera både företags- och privata evenemang från första hand, bringar DJ Carl en unik blandning av kreativitet, rytm och precision till varje tillfälle.

Genom att ha snurrat låtar på många platser både hemma och utomlands och imponerat på publiken med en osannolik förmåga att läsa av stämningen, är DJ Carl inte bara en DJ; han är även en kurator av oförglömliga upplevelser. Från intima privata sammankomster och bröllop till högenergetiska företagsevenemang, besitter DJ Carl den nödvändiga talangen för att förvandla varje evenemang till en symfoni av firande.

Men DJ Carls expertis slutar inte vid skivspelarna. Med en skatt av kunskap inom evenemangsorganisation och planering förstår han de intrikata detaljerna som får varje evenemang att lysa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Portfolio

10 frågor som hjälper dig att avgöra om du behöver en bröllopsplanerare

by Carl Tulumello time to read: 4 min
0