BRÖLLOPS DJ

London DJ är en mycket erfaren bröllops DJ och kommer att erbjuda underhållning av högsta kvalitet för er speciella dag.

Efter er ceremoni är bröllopsfesten den centrala delen av ert bröllopsschema. Ni vill att era gäster ska minnas hur roligt de hade och att er bröllopsfest var den bästa festen de varit på.

DITT BRÖLLOP MÅSTE ROCK

 

Vi vet hur mycket engagemang, hårt arbete och pengar som går åt till er speciella dag, och därför kommer vi se till att kvällen på dansgolvet blir oförglömlig med hjälp av stor erfarenhet och musik samt underhållning i världsklass. Låt Carl “London DJ” leda kvällsunderhållningen med en rolig och professionell upplevelse och den bästa ljud- och ljusupplevelsen som har. Vi skräddarsyr kvällen efter era önskemål, och ni kan känna er trygga i våra händer när ni hyr en DJ från oss.

SKRÄDDARSYTT UPPLÄGG

 

Bröllopsfesten är vår personliga favorit – alla är på bra humör och angelägna om att få fira denna speciella dag ordentligt. Musiken gör partyt levande, så vi spelar bara det ni vill. Med över 40 000 låtar, allt från gammalt till nytt, svenskt och utländskt och lite till så är du i trygga händer. Vi välkomnar givetvis spellistor från Spotify och låtönskningar under kvällen. Vi träffas innan bröllopet för att planera och diskutera kvällens händelser, vilken musik ni vill höra och vilken utrustning ni behöver. Vi ser till att den första dansen blir ett mycket speciellt ögonblick för er och vi hjälper dig med planering och rutiner inför detta moment.

DJ CARL FYLLER DANSGOLVET

 

Att få i gång en härlig stämning på dansgolvet är A och O och något Carl “London DJ” gör allra bäst.  Vi spelar bara den musik ni vill dansa till – ingenting annat. DJ Carl är bra att på läsa av publiken och höjer atmosfären med hjälp av mikrofonen! 

Jag och min fru träffade Carl (DJ London) en månad innan vårt bröllop. På en gång kändes det rätt. Vi gick igenom alla detaljer och han berättade om hur han jobbar. Han är väldig professionell och har mycket erfarenhet! Han känner av stämningen och spelar rätt musik under hela kvällen! Tack Carl! You made our day AWESOME!! Jonathan & Marta

facebook
Mathieu Combes
recommends

Just perfect for any kind of event really, Carl adapts to the crowd and make sure everyone keps dancing!

facebook
Maria Svensson
recommends

Carl var helt fantastisk och såg till att dansgolvet gungade hela kvällen på vårt bröllop. Han har en stor musik bredd och lyckades alltid spela rätt låt vid rätt tidpunkt. Han visste när det behövdes ändra tempo. Han var toppen. Vi hade en underbar kväll. Toppklass utrustning också. Väldigt professionell. Vi rekommenderar honom starkt. 5 stjärnor!!!!!

facebook
Anna Marcus
recommends

Det blev en oförglömlig födelsedagsfest med fullt ös på dansgolvet och cool bakgrundsmusik under minglet. Jag kan varmt rekommendera Carl/London DJ. Han var så proffsig och hjälpsam - kändes lite som en kombinerad partyfixare och DJ. Han kom med många bra tips innan och var en riktig klippa för oss pirriga värdar under festen. Vi skickade en lista med låtförslag i förväg, han lyssnade verkligen och mixade med egna förslag som träffade helt rätt. Viktigast av allt - han lyckades få de allra minst dansbenägna i åldrar från 17 till 75 att ge sig ut på dansgolvet och ha kul.

We had Carl DJ our wedding this summer and he did an excellent job even with handling a small space on a boat. He was extremely professional and proactive, so I felt no stress when it came to his part of the evening. I'd highly recommend him for your wedding or other event. 🙂

facebook
Nils Ehrat
recommends

Excellent wedding DJ. Did an amazing job and rocked the house at our wedding. Thanks a lot 🙂

Load More

DJ paket som passar dina behov
och din budget!

DJ PAKET 1

4500 - 5500SEK

UPP TILL 80 PERSONER

DJ PAKET 3

3500 - 4000SEK

ENDAST DJ (Utan Utrustning)

hyra dj stockholm, billig, bröllops dj
Ingen plats är för stor eller för liten för vår ljud- och ljusutrustning, så kontakta med oss och berätta mer om din speciella dag.
bröllops dj, billig dj stockholm - london-dj.se
London DJ – Kvalitet utan kompromisser
Bride and groom
Har en fantastisk första dans från DJ Carl @ London DJ

Bröllopsfest | Tips och Råd

BRÖLLOPS DJ

Det är något speciellt med en bröllopsfest och en det finns bara en sak som betyder allt – denna speciella dag handlar om brudparet. Det är en fantastisk dag i ditt liv där du har den fulla rätten att bestämma allt! Det är er bröllopsdag!  För att din bröllopsfest ska bli lyckad, underhållande och minnesvärd, rekommenderas ett möte med oss där ni kan berätta hur ni vill att er dag ska se ut. Vi brukar oftast ställa följande frågor och även ge nedan råd:

hyra billig dj paket-1-london-dj-se

Hur många gäster är inbjudna?

spellistor-och-begar-1

Var kommer ni att ha festen?

dj stockholm

Vill du ha en första dans?

Födelsedag DJ stockholm

Vilken typ av musik tycker du och era gäster om?

djs personalfest stockholm

Vilken tid vill du att DJ börjar och slutar?

Vilken tid vill ni att er DJ ska vara på plats, och när ska vi starta musiken?

Alla bröllopsdagar har ett körschema, men av erfarenhet vet vi att det nästan alltid blir förseningar, så ni bör se det planerade schemat mer som en riktlinje. Tänk på eventuella förseningar vanligtvis är ett tecken på att alla har det trevligt! Med stor erfarenhet och expertis ser vi till så att era förväntningar för dagen uppfylls.

Vi flexibla med ert schema

Vi behöver cirka 1 – 1,5 timme för att rigga upp så om du vill att musiken ska börja 21:00 kommer vi att dyka upp 19:30. Om det inte finns utrymme att installera utrustningen utan att störa middagen så kan vi rigga upp under dagen istället. Ni bestämmer när musiken ska börja och sluta och vi planerar tillsammans kvällens körschema.

Musiken

Eftersom åldrarna vanligtvis varierar mellan allt från 8 till 80 år på ett bröllop så kan det ibland vara svårt att hitta rätt i musikvalen. Vi har genom erfarenhet lärt oss att hålla musiken partyglad, kommersiell och nostalgisk. Vi ser till att innan den stora dagen lära känna er och era gäster så att vår musik under kvällen har en hög igenkänningsfaktor. Vi tar i förväg gärna emot spellistor via Spotify och vi kan anpassa oss till alla typer av genrer och stilar med vårt massiva musikbibliotek och tar gärna emot låtönskningar under kvällen. 

Vilken DJ-utrustning behövs?

Alla har en egen budget och det finns inget som hindrar dig att spendera 20.000 kronor på dekorativ belysning och ljudutrustning. En standardrigg består vanligtvis av topphögtalare monterade på stativ och basar för att fylla ut ljudet även på lägre volym. Discobelysning för att täcka in dansgolvet och DJ-mixer med mikrofon. 

Vi använder bara den bästa ljudutrustningen som finns att tillgå i Stockholm, och samtidigt till extremt konkurrenskraftiga priser. Med detta lovar vi att du får en hel natt med ett lyckat party och många imponerade gäster. Vårt enklaste råd till er är att se till att ha tillräckligt mycket discobelysning till dansgolvet, men återigen det finns det inget rätt eller fel. Det är er dag och ni som bestämmer.

Dekorativ belysning

Du kan förvandla ett helt vanligt rum till något helst magiskt med hjälp av kontrollerade LED-effekter. Dessa kan antingen programmeras till ett fast färgval eller blandade färger och även om ni vill dessutom ha dessa effekter styrda live av er DJ. 

Om du har ett färgtema, kan vi matcha våra lampor till det och de är också mycket användbara till att ställa in rätt stämning och atmosfär. Valet är ditt! De kan vara avskilda eller mitt emot varandra för att hålla utseendet konsekvent, och det går även bra att belysa mörka väggar och pelare.

hyra bröllopsfest dj i stockholm - london-dj.se